Werkwijze

Geen moeilijke constructies en geen kleine lettertjes.

De werkwijze die Spruyt Klusbedrijf hanteert is eenvoudig gehouden om voor u en ons eenvoudig het overzicht te kunnen behouden. Geen moeilijke constructies en geen kleine lettertjes. U krijgt wat u ziet waarbij wij in de eerste plaats werken om uw wensen te verwezenlijken. Dat klinkt in onze ogen zeer logisch want u bent de klant en klant is koning,toch?

Hoe zullen we dan uw wensen verwezenlijken? Allereerst gaan wij een persoonlijk gesprek met u aan om al uw wensen te inventariseren. In dit gesprek zullen we u een advies geven wat in onze ogen de beste oplossing zal zijn om aan uw wensen tegemoet te komen en om het beste en mooiste resultaat te krijgen. Tevens willen we van u weten welke materialen we gaan gebruiken. Duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid zijn daarbij keuzes die gemaakt moeten worden. Andere zaken als, hoe draait die nieuwe deur, naar binnen of naar buiten, links of naar rechts, hoe en waar komt het beste uit om een wand te plaatsen, hoe creëer ik de meeste ruimte en hoe krijg ik de mooiste kijk in mijn tuin zijn voorbeelden van andere keuzes die eventueel gemaakt moeten worden. Maar ook bij deze keuzes kunt u ons om advies vragen. Ook hierbij zullen we u met raad en daad ter zijde staan. Wij vinden namelijk dat een goed stuk advies vooraf  bepalend is voor het uiteindelijke resultaat.

Na het gesprek kunnen we al naar gelang uw wensen geheel vrijblijvend een offerte voor u uitbrengen of maken we samen een prijsafspraak. Wanneer u heeft gekozen voor een offerte heeft u twee weken bedenktijd waarna u vervolgens bepaald wat te doen met de offerte.

Wanneer wij voor u de klus mogen doen gaan we op de afgesproken datum bij u aan de slag en ronden de klus binnen de afgesproken tijd af met de door u gekozen materialen, volgens de door u goedgekeurde tekening.

Pas nadat u heeft aangegeven tevreden te zijn met het eindresultaat zijn wij dat ook. Dat is het moment waarop wij vinden daadwerkelijk de klus naar uw tevredenheid te hebben geklaard.

Wat mensen van ons vinden

Maurice heeft al meerdere klussen voor ons gedaan. Steeds, als afgesproken, de deadline gehaald en binnen het afgesproken budget. Wanneer Maurice is vertrokken kun je genieten van het resultaat en hoef je niet meer op te ruimen. Gewoon top!!

Arjan Abbink, Eindhoven