Schilderen

Schilderen is een vak apart

 

Schilderen is een van de specialismen van Spruyt Klusbedrijf. U kunt ons inschakelen voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden zowel binnen als buiten.

Voor mooi en duurzaam schilderwerk is het van belang dat een schilder goed rekening houdt met een aantal aspecten. Indien de kwaliteit van de ondergrond niet goed is, is voorbehandeling absoluut noodzakelijk. Verder moet er onder meer rekening gehouden worden met de keuze van de verf, zeker als het om buitenschilderwerk gaat. Deze aspecten hebben invloed op de prijs van het schilderwerk maar uiteindelijk resulteert een goede aanpak er in dat u op termijn voordeliger uit bent. Het schilderwerk blijft immers langer intact en u bespaart kosten bij een volgende onderhoudsbeurt. Wij houden met al deze aspecten rekening, kunnen u adviseren over verf- en kleurkeuzes en staan garant voor mooi en duurzaam schilderwerk.

Wat mensen van ons vinden

Maurice heeft al meerdere klussen voor ons gedaan. Steeds, als afgesproken, de deadline gehaald en binnen het afgesproken budget. Wanneer Maurice is vertrokken kun je genieten van het resultaat en hoef je niet meer op te ruimen. Gewoon top!!

Arjan Abbink, Eindhoven