Exterieur

Aanbouw en verbouwingen vergroten uw huis

 

Het maken van aanbouwen en afbouwwerkzaamheden zijn specialismen van Spruyt Klusbedrijf. Als u een aanbouw aan uw woning wilt laten maken of uw woning gaat renoveren dan kunnen wij u op elk vakgebied voorzien van een deskundige advies. Op basis van de uit te voeren werkzaamheden worden door ons vakmensen gezocht die voor u de werkzaamheden op een professionele manier kunnen uitvoeren.

Hierbij kunnen wij putten uit een grote kring van specialisten die al meerdere klussen naar volle tevredenheid voor ons hebben uitgevoerd. Zij mogen alleen voor ons werken als zij dezelfde voorwaarden hanteren als dat wij het als Spruyt Klusbedrijf zelf doen. U hoeft dus niet zelf op zoek naar verschillende bedrijven die elk een onderdeel van uw opdracht uitvoeren en bij Spruyt Klusbedrijf heeft u dus echt de zekerheid dat u alleen maar vakmannen over de vloer krijgt.

Neem eens contact op met ons voor uw bouwproject. We zullen u versteld doen staan ........ !!

Wat mensen van ons vinden

Maurice heeft al meerdere klussen voor ons gedaan. Steeds, als afgesproken, de deadline gehaald en binnen het afgesproken budget. Wanneer Maurice is vertrokken kun je genieten van het resultaat en hoef je niet meer op te ruimen. Gewoon top!!

Arjan Abbink, Eindhoven