Klussen

Onze kracht is onze veelzijdigheid. Probeer het!

Soorten klussen

Hieronder ziet u een selectie van de soorten klussen die wij voor u kunnen uitvoeren. Wellicht staat uw klus er niet tussen. Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Het is het zeker waard!! Om meer te weten over de selectie van klussen klik op de titles van de categorie├źn hieronder:

Tuinen

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen of wilt u uw tuin eens een verfrissende opknapbeurt geven? Wij verzorgen van ontwerp tot aanleg de nieuwe plannen voor uw tuin.

Schilderen

Een andere kleur doet vaak leven. Wilt u die oude deur eens een nieuwe leven bezorgen of hebben uw kozijnen het periodieke onderhoud nodig? Wij verzorgen uw binnen en buiten schilderwerk.

Interieur

In de loop der jaren verzameld u heel veel spulletjes. heeft u ook wel eens gewenst dat u meer bergruimte zou hebben? Wij hebben voor u de oplossing!

Exterieur

Altijd al een plaats willen hebben voor uw tuinmaterialen en uw fietsen. Wij plaatsen voor u dat schuurtje dat u altijd wilde zetten, naar uw eigen wensen!Onze diversiteit is onze kracht!

Wat mensen van ons vinden

Maurice heeft al meerdere klussen voor ons gedaan. Steeds, als afgesproken, de deadline gehaald en binnen het afgesproken budget. Wanneer Maurice is vertrokken kun je genieten van het resultaat en hoef je niet meer op te ruimen. Gewoon top!!

Arjan Abbink, Eindhoven