Wie zijn we

Maak kennis met Spruyt Klusbedrijf

Welkom bij Spruyt Klusbedrijf

Soms heb je van die klusjes waar je nogal tegenop ziet, waar je maar niet aan toekomt of waarvan je simpelweg niet weet hoe je ze moet uitvoeren. Daarom gaat u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor al uw onderhoud en klussen? Van het begin tot het eind? Dan bent u bij Spruyt Klusbedrijf aan het juiste adres!

U heeft een klus en wij hebben een passende creatieve oplossing voor u! Met vakmanschap en veel creativiteit weten wij zelfs voor het grootste probleem een oplossing te creƫeren. Spruyt Klusbedrijf heeft veel vakmanschap in huis en voor heel specialistische werkzaamheden worden mensen ingehuurd.

Een ander sterk punt van ons is het op maat advies. Wij gaan met u in gesprek en komen samen met u tot een passende oplossing voor elke denkbare klus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leggen van een laminaat- of parketvloer, behangen, het opknappen van de badkamer of toilet, een verlaagd plafond aanbrengen, het plaatsen van een gipswand, een gevel die opnieuw moet worden gevoegd, een dakgoot die lekt of moet worden schoongemaakt, groot schilderwerk en ga zo maar door.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen! Ook voor uw klus hebben wij de oplossing !!

Maurice Spruyt

Wat mensen van ons vinden

Maurice heeft al meerdere klussen voor ons gedaan. Steeds, als afgesproken, de deadline gehaald en binnen het afgesproken budget. Wanneer Maurice is vertrokken kun je genieten van het resultaat en hoef je niet meer op te ruimen. Gewoon top!!

Arjan Abbink, Eindhoven